Despre noi

Casa Dobrescu Isalnita

Pentru prima data am intrat pe piata unitatilor de cazare din Craiova in anul 2009 cand am deschis la Isalnita prima unitate de cazare. Intotdeauna am avut in vedere ca preturile de cazare sa fie mici pentru persoanele sau firmele care au un buget limitat. Ne-am adresat grupurilor de muncitori care au lucrari in zona Craiovei si care cauta cazare pe termen mediu si scurt la preturi foarte competitive, avand in vedere ca unele lucrari pot dura mai multe luni.

Casa Dobrescu de la Isalnita are un numar de 60 de camere, putand caza simultan un numar maxim de 200 persoane. De asemenea dispunem de un restaurant a la carte cu meniul zilei.

Intotdeauna am fost atenti la ceea ce clientii nostri isi doresc. Datorita solicitarilor repetate de catering, am infiintat un serviciu de catering cu livrarea mancarii in santierele unde sunt lucrarile contractate. Am redus astfel pentru clientii nostri timpul pierdut cu deplasarea muncitorilor in pauza de masa.

Localizare Casa Dobrescu Isalnita

Isalnita este o localitate in apropiere de orasul Craiova la o distanta de aproximativ 10 Km.

Casa Dobrescu Centura de Nord

Ulterior, in anul 2015 am deschis o a doua unitate de cazare, Casa Dobrescu Centura de Nord. Aici dispunem de doua cladiri gemene, Eliza si Diana, o curte interioare mare, un foisor, un magazin general, restaurant a la carte, posibilitate de gratar si parcare foarte incapatoare, inclusiv pentru autocare sau masini mari.

La Centura de Nord, corpul de cladire Diana are 24 de camere si poate caza 70 de persoane, iar corpul de cladire Eliza numara 42 de camere si poate caza 126 de persoane. In total putem caza aproximativ 200 persoane.

Localizare Casa Dobrescu Centura de Nord

Casa Dobrescu este foarte aproape de Centura de Nord a orasului Craiova, aproape de aeroportul Craiova si de Gara Craiova.